صدر الدجاج مقلي
المقادير
زبادي + عصير بصل مع الثوم+فيجتار( بقسومات)
بيض + دقيق + كورن فيلكس مجروش
زيت زره للتحمير
التوابل : ملح
+ فلفل ابيض
+ روزماري
+ بهار دجاج
+ حبهان مطحون
الطريقه
نخلط المكونات التوابل مع الزبادي مع عصير البصل والثوم
ونترك الصدور فيها لفتره لاتقل عن 3 ساعات
او يفضل من الليله السايقه
وبعد ذالك نضعها في الدقيق وبعدين البيض وبعدين
الكورن فيلكس والبقسماط ونحمرها في الزيت الغزير
وتقدم ساخنه مع اي دريسنج
( كاتشب او مسطرده او مايونيز حسب الرغبه
ممكن نستخدها كساندوتش او طبق
مع اي صنف اخر مكرونه او ارز مع سلاطه خضراء
0 التعليقات:
إرسال تعليق