المقادير:
1- اضربي البيض والسكر والفانيليا مع بعض وبعد كده ضيفي إليهم الزبدة
والزيت، استمري في الضرب، وبعد كده ضيفي إليهم الزبادي
واضربيهم مرة كمان مع بعض.
2- انخلي الدقيق مع دقيق الذرة، وضيفي إليهم بيكينج باودر
وكربونات الصودا، وضيفيهم إلى الخليط السابق واضربيهم مع بعض.
3- شغلي الفرن على درجة حرارة متوسطة، وبعد كده ادهني الصينية بالزبدة،
وبعد كده صبي فيها عجينة البسيسة ودخليها الفرن،
وأول لما تتأكدي إنها استوت ووشها احمر خرجيها.
- كوب ونصف سكر بودرة
- 4 بيضات
- 1/2 كوب سمن أو زبد
- 1/4 كوب زيت
- 2 ملعقة بيكينج باودر
- 1/4 ملعقة كربونات الصودا
- 2 كوب دقيق
- كوب دقيق ذرة
- 2 كوب زبادي
- ملعقة فانيليا
1- اضربي البيض والسكر والفانيليا مع بعض وبعد كده ضيفي إليهم الزبدة
والزيت، استمري في الضرب، وبعد كده ضيفي إليهم الزبادي
واضربيهم مرة كمان مع بعض.
2- انخلي الدقيق مع دقيق الذرة، وضيفي إليهم بيكينج باودر
وكربونات الصودا، وضيفيهم إلى الخليط السابق واضربيهم مع بعض.
3- شغلي الفرن على درجة حرارة متوسطة، وبعد كده ادهني الصينية بالزبدة،
وبعد كده صبي فيها عجينة البسيسة ودخليها الفرن،
وأول لما تتأكدي إنها استوت ووشها احمر خرجيها.
0 التعليقات:
إرسال تعليق