البافرواز بالشيكولات
مقادير البافرواز
كيلو حليب
10 صفار بيض ربع كيلو سكر
750 جرام كريمه لبانى
معلقتين جيلاتينفى ربع كوب ماء ساخن جدا
فانليا
ربع كيلو شيكولات سايحه
الطريقه
نضع الحليب مع الكريم على النار حتى الغليان ندوب السكر
مع صفار البيض نضع الجيلاتين تدريجينا مع التقليب المستمر .
ناخذ ربع المقدار وباقى المقدار نضع عليه الشيكولات السايحه
ناخذ ربع المقدار وباقى المقدار نضع عليه الشيكولات السايحه
ونحضر بوله
نضع فيها نصف مقدار البافرواز الشيكولات
ونضعها بالفريزر 5 دقائق ثم نخرجها
ونضع البافرواز الغير ملون
بالشيكولات ونضعها ثانيا فى الثلاجه لمدة 5
دقائق حتى
يجمد البفارواز ثم نخرجه
ونضع اخر طبقه من البافرواز الشيكولات ونضعها فى الثلاجه
حتى تجمد ثم نخرجها
من القالب عن طريق حمام ماء ونزينها
بصوص الشيكولات
0 التعليقات:
إرسال تعليق