المارنج
المقادير
8 بياض بيض
2كوب سكر بدره
معلقة فانليا
عصير ليمونتين
الطريقة
نقوم بخفق البيض مع السكر والفانليا وعندما يصبح مارنج نضع عصير ليمونتان.
يقطع فى صينيه عن طريق كيس حلوانى باشكال متعدده
اهم شيء التسويه
الطريقة
نقوم بخفق البيض مع السكر والفانليا وعندما يصبح مارنج نضع عصير ليمونتان.
يقطع فى صينيه عن طريق كيس حلوانى باشكال متعدده
اهم شيء التسويه
يوضع فى الفرن درجة الحراره 100 درجه ماويه
وما تقلقيش ياخد رحته لان لو
النار عاليا هيلون المارنج
ويكون بدون سوى من الداخل ويصبح طرى وممكن
لو
ممكن لما تحسى انه ابتدى يلون شوى اطفى النار
خالص يستوى على درجة الحراره
المختزنه فى الفرن
بدون نار وهو ده السر التسويه لابد تكون على درجة حراره
منخفضه جدااا
0 التعليقات:
إرسال تعليق