بيكاتا بالمشروم
المقادير:
½ كيلو دجاج مقطعة شرائح
كوب كريمة لباني
كوب مشروم
½ كوب سمن أو زيت
بصلة مفرومة
ملح وفلفل
2 كوب ماء
دقيق
الطريقة:
1- تبّلي دجاج بالملح والفلفل وبعد كده غطيها بالدقيق.
2- هاتي طاسة وسخّني فيها الزيت أو السمن،
وشوحي فيها دجاج مع الدقيق لغاية اللحمة ما تأخذ اللون الذهبي.
3- ارفعي دجاج من الطاسة وبعد كده حطي البصل في نفس الطاسة
لغاية لونه ما يبقى ذهبي، وبعدين ضيفي عليه المشروم،
واستمري في التقليب لغاية ما المشروم لونه يبدأ يتغير.
4- بعد كده ضيفي الكريمة وقلبي الخليط وبعدين ضيفي الميه،
وأول ما الخليط يبدأ يغلي، ضيفي دجاج مرة تانية، وممكن تحطي معاها مكعب مرقة دجاج.
5- سيبي البيكاتا على النار لمدة نصف ساعة تقريباً أو لغاية ما تحسي
إن الصوص تماسك مع بعضه، وبعد كده قدّميها..
وبالهنا والشفا.
https://www.facebook.com/pages/%D8%A7%D8%B4%D9%87%D9%89-%D8%A7%D9%84%D9%88%D8%B5%D9%81%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D8%A9-%D9%85%D8%B9-%D8%AD%D9%86%D9%80%D9%80%D9%8A%D9%86/297217453623019
المقادير:
½ كيلو دجاج مقطعة شرائح
كوب كريمة لباني
كوب مشروم
½ كوب سمن أو زيت
بصلة مفرومة
ملح وفلفل
2 كوب ماء
دقيق
الطريقة:
1- تبّلي دجاج بالملح والفلفل وبعد كده غطيها بالدقيق.
2- هاتي طاسة وسخّني فيها الزيت أو السمن،
وشوحي فيها دجاج مع الدقيق لغاية اللحمة ما تأخذ اللون الذهبي.
3- ارفعي دجاج من الطاسة وبعد كده حطي البصل في نفس الطاسة
لغاية لونه ما يبقى ذهبي، وبعدين ضيفي عليه المشروم،
واستمري في التقليب لغاية ما المشروم لونه يبدأ يتغير.
4- بعد كده ضيفي الكريمة وقلبي الخليط وبعدين ضيفي الميه،
وأول ما الخليط يبدأ يغلي، ضيفي دجاج مرة تانية، وممكن تحطي معاها مكعب مرقة دجاج.
5- سيبي البيكاتا على النار لمدة نصف ساعة تقريباً أو لغاية ما تحسي
إن الصوص تماسك مع بعضه، وبعد كده قدّميها..
وبالهنا والشفا.
https://www.facebook.com/pages/%D8%A7%D8%B4%D9%87%D9%89-%D8%A7%D9%84%D9%88%D8%B5%D9%81%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D8%A9-%D9%85%D8%B9-%D8%AD%D9%86%D9%80%D9%80%D9%8A%D9%86/297217453623019
0 التعليقات:
إرسال تعليق