RSS

البافرواز بالشيكولات


 البافرواز بالشيكولات

                                                                                
                                                                                                                                                            

مقادير البافرواز

كيلو حليب
10 صفار بيض
 ربع كيلو سكر
750 جرام كريمه لبانى
معلقتين جيلاتينفى ربع كوب ماء ساخن جدا
فانليا
ربع كيلو شيكولات سايحه


الطريقه

نضع الحليب مع الكريم على النار حتى الغليان ندوب السكر 
مع صفار البيض نضع الجيلاتين تدريجينا مع التقليب المستمر .
ناخذ ربع المقدار وباقى المقدار نضع عليه الشيكولات السايحه
ونحضر بوله نضع فيها نصف مقدار البافرواز الشيكولات
ونضعها بالفريزر 5 دقائق ثم نخرجها ونضع البافرواز الغير ملون
 بالشيكولات ونضعها ثانيا فى الثلاجه لمدة 5 دقائق حتى
 يجمد البفارواز ثم نخرجه 
ونضع اخر طبقه من البافرواز الشيكولات ونضعها فى الثلاجه
 حتى تجمد ثم نخرجها 
من القالب عن طريق حمام ماء ونزينها بصوص الشيكولات

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 التعليقات:

إرسال تعليق