المقادير:
1- اضربي البيض والسكر والفانيليا مع بعض وبعد كده ضيفي إليهم الزبدة
والزيت، استمري في الضرب، وبعد كده ضيفي إليهم الزبادي
واضربيهم مرة كمان مع بعض.
2- انخلي الدقيق مع دقيق الذرة، وضيفي إليهم بيكينج باودر
وكربونات الصودا، وضيفيهم إلى الخليط السابق واضربيهم مع بعض.
3- شغلي الفرن على درجة حرارة متوسطة، وبعد كده ادهني الصينية بالزبدة،
وبعد كده صبي فيها عجينة البسيسة ودخليها الفرن،
وأول لما تتأكدي إنها استوت ووشها احمر خرجيها.
- كوب ونصف سكر بودرة
 - 4 بيضات
 - 1/2 كوب سمن أو زبد
 - 1/4 كوب زيت
 - 2 ملعقة بيكينج باودر
 - 1/4 ملعقة كربونات الصودا
 - 2 كوب دقيق
 - كوب دقيق ذرة
 - 2 كوب زبادي
 - ملعقة فانيليا
 
1- اضربي البيض والسكر والفانيليا مع بعض وبعد كده ضيفي إليهم الزبدة
والزيت، استمري في الضرب، وبعد كده ضيفي إليهم الزبادي
واضربيهم مرة كمان مع بعض.
2- انخلي الدقيق مع دقيق الذرة، وضيفي إليهم بيكينج باودر
وكربونات الصودا، وضيفيهم إلى الخليط السابق واضربيهم مع بعض.
3- شغلي الفرن على درجة حرارة متوسطة، وبعد كده ادهني الصينية بالزبدة،
وبعد كده صبي فيها عجينة البسيسة ودخليها الفرن،
وأول لما تتأكدي إنها استوت ووشها احمر خرجيها.







0 التعليقات:
إرسال تعليق