RSS

بسيسة


بسيسة

المقادير:
  • كوب ونصف سكر بودرة
  • 4 بيضات
  • 1/2 كوب سمن أو زبد
  • 1/4 كوب زيت
  • 2 ملعقة بيكينج باودر
  • 1/4 ملعقة كربونات الصودا
  • 2 كوب دقيق
  • كوب دقيق ذرة
  • 2 كوب زبادي
  • ملعقة فانيليا
الطريقة:
1- اضربي البيض والسكر والفانيليا مع بعض وبعد كده ضيفي إليهم الزبدة

 والزيت، استمري في الضرب، وبعد كده ضيفي إليهم الزبادي
 واضربيهم مرة كمان مع بعض.

2- انخلي الدقيق مع دقيق الذرة، وضيفي إليهم بيكينج باودر

 وكربونات الصودا، وضيفيهم إلى الخليط السابق واضربيهم مع بعض.

3- شغلي الفرن على درجة حرارة متوسطة، وبعد كده ادهني الصينية بالزبدة،

 وبعد كده صبي فيها عجينة البسيسة ودخليها الفرن،
 وأول لما تتأكدي إنها استوت ووشها احمر خرجيها.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 التعليقات:

إرسال تعليق