حلي البقشة بالنستلة
لبقشة بالعسل
البقشة بصوص الشيكولات
البقشة بالقطر
خطوات ومقاديرالبقشة
مقادير حلوي البقشة:
2بيضة كبيرة
- 5 ملاعق حليب بودرة
- فنجان سكر
- 1 ملعقة كبيره خميره فوريه
- 1 ملعقة صغيره بيكنج بودر
- ذرة ملح
- 1 كاس ماء دافئ
- ربع كاس زيت
- نصف كاس جبن سائل
- 4 كاس دقيق او لحد ماتتماسك .
الطريقة :
تعجن جميع المقادير مع بعضها وتترك حتي تتخمر
تفرد جيدا وتقطع دوائر
وتحشي بالجبنة الكيري
تم تلف وتقفل علي شكل ورده او بقشة
تقلي في زيت غزير وحار
وتقدم بعد اضافة الحليب النستلة عليها
عمل صوص شيكولاتة بتسيح الشيكولاته علي حمام ماء
بوضع الاناء في اناء اخر به ماء يغلي ونضع الشيكولاتة
تسيح في الاناء الاخر مع اضافة قليل من الحليب
ونصف ملعقة صغيرزبدة
وعندما يمتزج مع بعض يرش علي البقشة علي هيئة خطوط عشوائية
او يرش بالقطر ( الشراب المركز) او عسل النحل .
https://www.facebook.com/pages/%D8%A7%D8%B4%D9%87%D9%89-%D8%A7%D9%84%D9%88%D8%B5%D9%81%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D8%A9-%D9%85%D8%B9-%D8%AD%D9%86%D9%80%D9%80%D9%8A%D9%86/297217453623019
0 التعليقات:
إرسال تعليق