ريش ضاني مشويه
المقادير
1كيلو ريش ضاني
خليط التتبيل
( 1/4 كوب زيت
– 1/4 كوب خل
– ورقة لورا
– بصلة مبشورة
– ملح
– فلفل أسود
3فص ثوم مفروم ناعم
2ملعقه ك كسبره مفرومه
زجاجه كاتشب صغيره
زجاجه هوت صوص صغيره
3ملاعق ص مسترده
زيت
ملح وفلفل
طريقه
تتبل الريش بماء البصله المبشوره والمعصوره
يخلط الكاتشب والهوت صوص والمسترده سويا ويضاف
وبعد تجهيز الفحم تشوي الريش علي نار هادئه
من الممكن بعد شوي الريش نضع الريش في صينيه فرن
https://www.facebook.com/pages/%D8%A7%D8%B4%D9%87%D9%89-%D8%A7%D9%84%D9%88%D8%B5%D9%81%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D8%A9-%D9%85%D8%B9-%D8%AD%D9%86%D9%80%D9%80%D9%8A%D9%86/297217453623019
المقادير
1كيلو ريش ضاني
خليط التتبيل
( 1/4 كوب زيت
– 1/4 كوب خل
– ورقة لورا
– بصلة مبشورة
– ملح
– فلفل أسود
بصله مبشوره ومعصوره
3فص ثوم مفروم ناعم
2ملعقه ك كسبره مفرومه
زجاجه كاتشب صغيره
زجاجه هوت صوص صغيره
3ملاعق ص مسترده
زيت
ملح وفلفل
طريقه
تتبل الريش بماء البصله المبشوره والمعصوره
ويضاف اليها الثوم المهروس والكسبره
يخلط الكاتشب والهوت صوص والمسترده سويا ويضاف
اليهم قليل من الزيت ويقلب الجميع ويضاف الي الريش
ويضاف الملح والفلفل ويترك يالثلاجه لمده لاتقل عن ساعتين
حتي يمتص اللحم التتبيله جيدا
وبعد تجهيز الفحم تشوي الريش علي نار هادئه
من الممكن بعد شوي الريش نضع الريش في صينيه فرن
ونضيف لها قليل من البيون ونغلفها بورق الالومنيوم
وندخلها الفرن لمده 15 دقيقه
وتقدم
وبالهنا والشفاhttps://www.facebook.com/pages/%D8%A7%D8%B4%D9%87%D9%89-%D8%A7%D9%84%D9%88%D8%B5%D9%81%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D8%A9-%D9%85%D8%B9-%D8%AD%D9%86%D9%80%D9%80%D9%8A%D9%86/297217453623019
0 التعليقات:
إرسال تعليق