RSS

ريش ضاني مشويه

ريش ضاني مشويه


المقادير

1كيلو ريش ضاني

خليط التتبيل

 ( 1/4 كوب زيت

– 1/4 كوب خل 

– ورقة لورا

– بصلة مبشورة 

– ملح

 – فلفل أسود

بصله مبشوره ومعصوره 



3فص ثوم مفروم ناعم



2ملعقه ك كسبره مفرومه



زجاجه كاتشب صغيره 



زجاجه هوت صوص صغيره



3ملاعق ص مسترده



زيت 



ملح وفلفل

طريقه 

 تتبل الريش بماء البصله المبشوره والمعصوره 





ويضاف اليها الثوم المهروس والكسبره



 يخلط الكاتشب والهوت صوص والمسترده سويا ويضاف





 اليهم قليل من الزيت ويقلب الجميع ويضاف الي الريش





ويضاف الملح والفلفل ويترك يالثلاجه لمده لاتقل عن ساعتين





 حتي يمتص اللحم التتبيله جيدا



وبعد تجهيز الفحم تشوي الريش علي نار هادئه



 من الممكن بعد شوي الريش نضع الريش في صينيه فرن





 ونضيف لها قليل من البيون ونغلفها بورق الالومنيوم





 وندخلها الفرن لمده 15 دقيقه





 وتقدم 
وبالهنا والشفا

https://www.facebook.com/pages/%D8%A7%D8%B4%D9%87%D9%89-%D8%A7%D9%84%D9%88%D8%B5%D9%81%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D8%A9-%D9%85%D8%B9-%D8%AD%D9%86%D9%80%D9%80%D9%8A%D9%86/297217453623019





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 التعليقات:

إرسال تعليق