RSS

المارنج


 المارنج


المقادير

8 بياض بيض

2كوب سكر بدره
 معلقة فانليا

عصير ليمونتين
الطريقة

نقوم بخفق البيض مع السكر والفانليا وعندما يصبح مارنج نضع عصير ليمونتان.

يقطع فى صينيه عن طريق كيس حلوانى باشكال متعدده

اهم شيء التسويه

يوضع فى الفرن درجة الحراره 100 درجه ماويه

وما تقلقيش ياخد رحته لان لو النار عاليا هيلون المارنج

 ويكون بدون سوى من الداخل ويصبح طرى وممكن

 لو ممكن لما تحسى انه ابتدى يلون شوى اطفى النار

خالص يستوى على درجة الحراره المختزنه فى الفرن

بدون نار وهو ده السر التسويه لابد تكون على درجة حراره منخفضه جدااا

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 التعليقات:

إرسال تعليق