RSS

الباذنجان المخلل


الباذنجان المخلل 

باذنجان رفيع وطويل

ملح

فلفل اخضرو احمر حار

كسبره خضراء

راس ثوم

1/2 كوب
 
خل

ربع كيلو ليمون 

طريقه 

- يقطع راس الباذنجان

 يحمرفي زيت غزير

- يدق الثوم او يضرب مع الفلفل والكسبره

 والملح ويوضع الخل.وليمون

يفتح فتحه بطول الباذنجان ويحشي بلخليط

- باقي الخلطه ترش علي الباذنجان كله 

ويترك بره الثلاجه شويه.

- يوضع في علبه بغطآء في الثلاجه.

 يوضع ليمون بكثره بعد انتهاء التحضير  
صورة: ‏طريقه عمل الباذنجان المخلل                                                              باذنجان رفيع وطويل
ملح
فلفل اخضرو احمر حار
كسبره خضراء
راس ثوم
1/2 كوب خل
ربع كيلو ليمون                                                                                      

طريقه التحضير

- يقطع راس البتنجان (القمع) يحمرفي زيتغزير
- يدق الثوم او يضرب مع الفلفل والكسبره والملح ويوضع الخل.وليمون
 يفتح فتحه بطول الباذنجان ويحشي بلخليط
- باقي الخلطه ترش علي الباذنجان كله ويترك بره الثلاجه شويه.
- يوضع في علبه بغطآء في الثلاجه.                                                                      ملاحوظه يوضع ليمون بكثره بعد انتهاء التحضير غير الربع كيلو لطعم اجمل‏
https://www.facebook.com/pages/%D8%A7%D8%B4%D9%87%D9%89-%D8%A7%D9%84%D9%88%D8%B5%D9%81%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D8%A9-%D9%85%D8%B9-%D8%AD%D9%86%D9%80%D9%80%D9%8A%D9%86/297217453623019

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 التعليقات:

إرسال تعليق