RSS

سمبوسة هندية

سمبوسة هندية

المقادير 

2 كوب طحين أبيض


 4 ملاعق دقيق الأرز

 ملعقة صغيرة ملح

 2 ملعقة زيت 

 نص كوب أو أكثر ماء 

 تكون العجينة متماسكة نوعا ماء 


 ولينة وناعمة  

دقيق الأرز 


  البرغل ودقيق الحمص والسميد 

الطريقة

يخلي العجينة مرة طرية 


وهشة وتقرمش  غني بالجلوتين 

لو مو موجود ممكن تحطين بداله نشاء 


 بس طبعا هو أفضل 

تعجن وتترك ترتاح خمس دقايق حتى تجهز الحشوة


الحشوة أستخدمت نوعين :


( بطاطس مع جزر وبازاليا وكركم هندي وبهارات هنديه) 


( دجاج منتف ومحموس مع كركم وفلفل حار ) 


تحشى العجينة ويوضع فوق الحشوة


 ملعقة صغيرة جبن سايل وتقفل جيدا 

وتشكل باي شكل تبغين 


تحمر في زيت حاار وغزير 


 وتقدم مع الليمون 

 وبالعافية https://www.facebook.com/pages/%D8%A7%D8%B4%D9%87%D9%89-%D8%A7%D9%84%D9%88%D8%B5%D9%81%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D8%A9-%D9%85%D8%B9-%D8%AD%D9%86%D9%80%D9%80%D9%8A%D9%86/297217453623019

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 التعليقات:

إرسال تعليق