المقادير:
- كيلو لحم مفروم
- كيلو بطاطس
- كوب ونصف لبن
- بصلة كبيرة مفرومة
- ملح وبهارات
- 1/ 2 كوب جبنة رومي مبشورة
- 2 ملعقة زبدة
- زيت للقلي
- كوب بقسماط
1- قشّري البطاطس، وبعد كده اسلقيها،
واهرسيها كويس، وضيفي ليها اللبن والملح.
2- هاتي طاسة وحطّي فيها الزيت،
وشوّحي فيها البصل مع اللحمة المفرومة على النار،
لغاية ما اللحمة تستوي، وبعد كده تبّليها بالملح والفلفل والبهارات.
3- ادهني الصينية اللي هتعملي فيها بشوية زبدة، ورشّي عليها كمية من البقسماط.
4- افردي نصف كمية البطاطس في الصينية،
وافردي فوقيها اللحمة والجبنة المبشورة،
وفي الآخر ضيفي باقي البطاطس.
5- رشّي البقسماط فوق الوش،
وحطّي ملعقة زبدة،
ودخّليها الفرن لحد ما الوش يحمرّ،
وبعد كده طلّعيها، وقدّميها.
وبالهنا والشفا.
0 التعليقات:
إرسال تعليق