RSS

صدر الدجاج مقلي


 صدر الدجاج مقلي




المقادير


زبادي + عصير بصل مع الثوم+فيجتار( بقسومات)
بيض + دقيق + كورن فيلكس مجروش
زيت زره للتحمير
التوابل : ملح 
+ فلفل ابيض 
+ روزماري
 + بهار دجاج 
+ حبهان مطحون
الطريقه
 نخلط المكونات التوابل مع الزبادي مع عصير البصل والثوم
ونترك الصدور فيها لفتره لاتقل عن 3 ساعات
او يفضل من الليله السايقه
وبعد ذالك نضعها في الدقيق وبعدين البيض وبعدين 
الكورن فيلكس والبقسماط ونحمرها في الزيت الغزير
وتقدم ساخنه مع اي دريسنج 
( كاتشب او مسطرده او مايونيز حسب الرغبه
ممكن نستخدها كساندوتش او طبق 
مع اي صنف اخر مكرونه او ارز مع سلاطه خضراء

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 التعليقات:

إرسال تعليق