skip to main |
skip to sidebar
طاجن السمك الفيليه
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_uvD7lSIsv7CANDmFoZ_c4cp6mC92kgpp1-K7vR3wa0sCXuxn9awvlQcXI1z16oQifYx8X9wYeR7rugnkdXr6oGqycqEoESqdMhrb7QKl2WwdZlK7GW0veLg-ZqDv7yWiTxY7gFjriQYNIPPsspGhT2BH5rXE66Yur1Gf7CrKVjYQlGm7gIaTsTufxgjupp-k1W1Ok_sk1Xyl4eAyf0kVQ366iQk2Tnwq27IPwSnSX7qI0g-gqjchVvlhMuc7DeKCyMhMQyI-6LRIdSnvNJhyS3iMdzuZD26g=s0-d)
طاجن السمك الفيليه
المقادير
نص كيلو سمك فيليه مقطع شرايح عريضه
باقة بقدونس مقطع
2 طماطم مقطعه حلقات
2 بصل مقطع شرايح
ليمونه مقطعه شرايح
ملح، كمون
توابل سمك
زيت زيتون
4 فص ثوم مفروم
الطريقة
- يتبل السمك بالملح والكمون
وبهارات السمك والليمون والثوم.
- يرص السمك في الصنية على قاعدة من الطماطم والبصل المقطع شرائح.
- يغطى السمك بعد رصه بباقي الطماطم وبصل وثوم وليمون و يرش زيت زيتون على الوجه مع البقدونس.
- تدخل الصنيه الفرن على درجة حرارة 180 مئوية ويقدم وهو ساخن.
.
https://www.facebook.com/pages/%D8%A7%D8%B4%D9%87%D9%89-%D8%A7%D9%84%D9%88%D8%B5%D9%81%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D8%A9-%D9%85%D8%B9-%D8%AD%D9%86%D9%80%D9%80%D9%8A%D9%86/297217453623019
0 التعليقات:
إرسال تعليق