skip to main |
skip to sidebar
طاجن السمك الفيليه
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_tgBGUXVaz3zqspc7ehiUSlBZs9om_f4FU_eiA0v0TXAvW5H3jH4fcjZNdWpJOd9ZvhvQsR7tKZJM1OMAP-Y-Gz-lqjWQRMWY9q8ljnvnyAo1Qu_vszxBlww92ceL-etPZDw4F2ZgQlLify1QRtIPWgAggEPp6bMAURrQ5N5gBvL-q9uy1GB--iQ7VjAQGVE9taM9BUBlzTSwS3BwzksRiZkjDH2ABifHhxeyOjaMONHAF4OpAuVjQoxnAPrqihQ1MhcXLGIU_K6BxY30vL6E9j02tf8uSCwQ=s0-d)
طاجن السمك الفيليه
المقادير
نص كيلو سمك فيليه مقطع شرايح عريضه
باقة بقدونس مقطع
2 طماطم مقطعه حلقات
2 بصل مقطع شرايح
ليمونه مقطعه شرايح
ملح، كمون
توابل سمك
زيت زيتون
4 فص ثوم مفروم
الطريقة
- يتبل السمك بالملح والكمون
وبهارات السمك والليمون والثوم.
- يرص السمك في الصنية على قاعدة من الطماطم والبصل المقطع شرائح.
- يغطى السمك بعد رصه بباقي الطماطم وبصل وثوم وليمون و يرش زيت زيتون على الوجه مع البقدونس.
- تدخل الصنيه الفرن على درجة حرارة 180 مئوية ويقدم وهو ساخن.
.
https://www.facebook.com/pages/%D8%A7%D8%B4%D9%87%D9%89-%D8%A7%D9%84%D9%88%D8%B5%D9%81%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D8%A9-%D9%85%D8%B9-%D8%AD%D9%86%D9%80%D9%80%D9%8A%D9%86/297217453623019
0 التعليقات:
إرسال تعليق