RSS

البطاطس على الطريقة الهندية مع حنين

 
البطاطس على الطريقة الهندية مع حنين
 

   
المقادير : 

نصف ك بطاطس 

- ملعقتين ثوم مفروم

- ملح وفلفل احمر

 وزنجبيل مطحون

 وكركم

- مقدار من الماء 

- ربع كوب زيت

الطريقة : 

- اسلقى البطاطس  قشريها وقطعيها مكعبات صغيرة. 

- اخلطى التوابل والثوم ومقدار من الماء خلطا جيدا. 

- احضرى اناء للتحمير وضعى به الزيت وضعيه على النار. 

- ضعى خليط البهارات بالزيت مع التقليب جيدا. 

- اضيفى مكعبات البطاطس وقلبيها جيدا

 فى خليط البهارات واتركيها على النار حوالى 10 دقائق 

ضعيها فى طبق التقديم. 

- يمكنك تزيين الطبق ببعض اوراق البقدونس.
https://www.facebook.com/pages/%D8%A7%D8%B4%D9%87%D9%89-%D8%A7%D9%84%D9%88%D8%B5%D9%81%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D8%A9-%D9%85%D8%B9-%D8%AD%D9%86%D9%80%D9%80%D9%8A%D9%86/297217453623019 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 التعليقات:

إرسال تعليق